Vi och dom

Vi och dom!

Det här hände för tre år sedan, då jag och min tjej nyss hade träffats.

Vi skulle tillbringa helgen i tjejens sommarstuga. Stugan låg ensligt vid en sjö, så vi räknade med att få vara ensamma hela helgen. Vi fördrev dagarna med att bada och sola på den lilla strandremsan som låg en bit ifrån stugan. På kvällarna grillade vi och hade allmänt mysigt.

En kväll när tröttheten tagit överhand och vi motvilligt slitit oss ifrån den underbara sommarnatten, hörde vi en bil komma körande. Bilen stannade en bit ifrån stugan. Sanna, min tjej, rapporterade ifrån fönstret att det var en kille och en tjej som verkade vara på väg att ta ett bad. Eftersom jag var trött orkade jag inte bry mig, utan drog täcket över huvudet för att sova.

Sanna meddelade att hon skulle gå ut på toaletten och i samma ögonblick somnade jag.

Jag vaknade av ett ljud. Jag hade bara sovit i drygt en halvtimme enligt klockan. Sannas sida av sängen var fortfarande orörd. Jag drog slutsatsen att Sannas orörda säng och ljudet jag hört innebar att något hade hänt henne. Med ens var jag klarvaken och uppe på benen. Kontrasten mellan vad jag antagit och vad som mötte mig när jag tittade ut i vardagsrummet var enorm.

I ljuset från det stora fönstret såg jag Sanna med bara sin tunna, vita blus på sig, sitta på en köksstol med särade ben och ena handen sakta cirklande runt skötet. Hennes bruna hår svallade ner över axlarna och huvudet hade hon lite lätt tillbakalutad.

Plötsligt fick hon syn på mig:

– Kom och titta älskling! sa hon med den sexigt hesa rösten hon brukade ha när vi älskade.

Vid det laget hade min kuk vuxit sig stor och putade betänkligt i mina, sedan förut redan små kalsonger. Jag smög upp bakom Sanna, strök undan håret från hennes axlar, sedan böjde jag mig framåt och kysste hennes mjuka nacke och sa:

– Vad är det gumman, har vi glömt något viktigt idag eller..?

– Tyst och titta ut! sa hon.

Jag tittade ut, 30 meter bort, på vår strand, såg jag hur en flicka med långt, blont hår, stod på knä framför en ung kille med bar överkropp och jeansshortsen nedhasade kring fotknölarna. Flickan hade sina händer på killens stjärt och hon sög på hans stora kuk i långa smekande rörelser. Sanna log och tittade på mig.

– De har hållit på sedan de klev ur bilen, sa hon.

Jag hade svårt att släppa paret med blicken, tjejen hade slutat suga och killen hade gått ner på knä, han också. Han började smeka av henne skjortan, som tidigare varit öppen. Det visade sig att hon hade stora bröst och ganska omgående började killen att suga på dem. Sanna tog tag i min haka och drog mig mot sig. Vi kysstes en lång stund innan hon sa:

– Ska du inte följa hans exempel?

Utan ett ord sjönk jag ner på knä framför stolen, med händerna förde jag blusen åt sidan. Sedan fångade jag in Sannas ena bröstvårta i min mun. Den var styv och hon gnydde lite när jag rullade den mellan tänderna och snuddade på toppen med tungan.

Jag tog tag i det andra bröstet och knådade det försiktigt, hela tiden kände jag hur Sanna smekte sin fitta och hennes hand nuddade då och då min mage.

Jag hade ryggen mot skådespelet på stranden, men Sanna hade full kontroll och den utsikten gjorde henne kåtare än jag någon gång sett henne.

Sanna savade så mycket att det droppade från stolsitsen ner på mina nakna lår där jag stod och “åt” på hennes underbara bröst. Sanna kunde inte sitta still längre, hon rörde underlivet vilt och slängde huvudet bakåt.

– Slicka mig! skrek hon samtidigt som hon tryckte mig bakåt så våldsamt att jag föll baklänges på golvet.

Jag befriade mig från kalsongerna innan jag återtog min plats mellan Sannas ben. Innan jag tog mig an Sannas brinnande sköte, kastade jag en blick ner mot stranden. Paret där hade lagt sig i en 69:a. Han låg på rygg och slickade frenetiskt mellan hennes ben samtidigt som han smekte hennes välformade skinkor. Jag återgick till “min” fitta. Jag särade på Sannas svullna blygdläppar och doppade sakta min tunga i den våta härligheten.

Sannas händer lekte med mitt nackhår och ibland när min tunga nuddade klitoris, satte hon naglarna i skinnet på mig. Jag särade på blygdläpparna med fingrarna och började bearbeta den lilla knoppen med små, lätta smekningar med både fingrar och tunga. Efter ett par minuter började Sanna jämra sig och mellan sammanbitna tänder väste hon fram en vädjan om att jag skulle sluta, för hon ville inte att det skulle gå än.

Jag slutade och satte mig upp. Sanna pekade ut genom fönstret på stranden knullades det vilt nu. Den storbystade blondinen red killen och vi kunde se hur de stora brösten guppade under den vilda ritten.

– Sätt dig! sa Sanna.

Jag satte mig på stolen som var våt och varm. Sanna gick ned på knä och tog min blodfyllda kuk i sina händer. Hon drog tillbaka förhuden och började försiktigt slicka mitt ollon. När hennes tunga nuddade ollonet kändes det som om elektriska stötar strålade igenom kroppen.

Sanna började suga samtidigt som hon runkade kukroten med ena handen och smekte pungen med den andra. Det var ohyggligt skönt och min andhämtning började bli allt mer ansträngd. Eftersom det var jag som hade det upphetsande spektaklet framför ögonen, så ökade min upphetsning till oanade höjder.

Jag kände att om det skulle bli något knullande så var det nog ingen bra idé att Sanna fortsatte suga. Jag bad henne sluta och istället komma upp till mig. Vi kysstes lite trevande och Sanna bet mig lätt i tungan och läpparna.

Sedan grenslade Sanna mig där jag satt på stolen. Det var en helt otrolig känsla när min stenhårda, salivindränkta kuk sjönk till botten i hennes fitta. Jag tog tag i hennes stjärt och vi började långsamt röra oss på stolen. Sanna spände sina fittmuskler och masserade min kuk för varje ridande rörelse hon gjorde.

Över Sannas axel såg jag att vårt knullande skvallrade om att de närmade sig klimax. Sanna stönade och jag förstod att hon ville lugna ner sig lite, hon kysste mig i ansiktet och slickade på mina ögonbryn.

– Knulla mig bakifrån! väste hon i mitt öra samtidigt som hon reste sig och gick bort mot fönstret.

Jag skyndade efter. Sanna lutade sig mot fönstret och putade med stjärten mot mig.

– Knulla mig hårt, nästan skrek hon och jag tryckte in kuken med en våldsam stöt. Hon stönade och skrek till lite men gjorde genast ett lika hårt motjuck. Jag höll Sanna i höfterna och knullade henne vilt. Vi bara knullade och knullade i vad som kändes som en evighet.

När sexdockan Sanna till slut började knipa åt våldsamt med fittan kunde jag inte hålla mig längre. Jag sköt min sats rakt i botten på hennes underbara fitta. Helt knäsvag sjönk jag ner mot golvet. Samtidigt såg jag hur Sanna skakade till, och med en stor suck sjönk hon ner bredvid mig.

Vi låg länge i en hög på golvet. Jag såg hur sperman rann under benen på Sanna där hon låg helt slutknullad. När vi vilat och bestämt oss för att gå till sängs kastade jag ett öga ut genom fönstret.

Där låg ett annat slutkört par bredvid varandra på en filt, de såg ut att sova, det var en synnerligen bra idé som jag genast skulle ta efter.