Nattbad och knullektion!

Nattbad och knullektion!

Inger var en riktig liten läckerbit. Jag hade spanat in henne under en längre tid, flirtat en aning när chansen funnits och tänkt på henne när jag runkade. Hon var bara 18 år och min syrras kompis. Jag var 25 och pluggade på universitet, men jag träffade min syster och hennes polare ofta eftersom jag bodde kvar i min hemstad.

Inger var kortklippt och mörkhårig med pigga intelligenta ögon och en stor, stor mun som nästan alltid log. Hennes stjärt innanför jeansen fick pojkar att gå in i lyktstolpar och brösten var pigga och runda.

Den här kvällen hade jag varit på krogen med en polare. Vi hade bara druckit ett par öl var eftersom vi hade föreläsningar nästa dag och klockan var inte mer än tio när jag började gå hemåt. I ett gathörn träffade jag Inger. Hon var ensam och för en gångs skull lite ledsen. Hon berättade att hon just gjort slut med Peter som hon varit tillsammans med i ett år. Jag frågade henne varför, men hon ville inte svara. Tydligen hade de haft det dåligt ganska länge.

Vi följdes åt en bit längs vägen, pratade och småknuffades och så småningom blev Inger på bättre humör.

– Jag skulle behöva göra någonting roligt, sa hon. Har du lust att hitta på något?

– Vad då? frågade jag. Vill du gå och ta en öl någonstans?

– Nej, kan vi inte gå och bada.

Nattbad i stadens utomhusbassänger var ett populärt nöje bland ungdomarna och fastän det var några år sedan jag senast varit där, tände jag genast på idén.

Snart var vi framme vid staketet och jag hjälpte henne över. Bassängområdet låg öde. Undervattensbelysningen gjorde de stora, stilla vattenytorna till mystiska fält av ljus. Hopptornet såg grått och farligt ut i halvmörkret. Vi gick upp till varmvattenpoolerna och drog undan pressenningen. Inger log mot mig och knäppte upp sina jeans. Jag drog av mig tröjan och T-shirten. Huden på Ingers välformade, brunbrända ben knottrade sig i nattkylan.

Hon knäppte upp sin skjorta och stod där i vita spetsunderkläder som tycktes lysa i mörkret. Jag kände hur det gick en ilning av kåthet genom kroppen men jag höll den nere och drog av mig byxorna.

För att undvika pinsamheter gled jag snabbt ner i vattnet. Det var ljuvligt varmt och skönt och jag sa åt henne att följa efter. Hon knäppte upp behån och lät den falla. De vackraste jämnaste och mest välproportionerliga bröst jag någonsin sett tittade fram.

Sedan drog hon av sig trosorna. Jag kunde inte ta ögonen ifrån henne – den mörka triangeln av välansat pubeshår, den platta magen, de underbara brösten, nyckelbenens tydliga streck.

Långsamt gled hon ner i vattnet. Vi satt bredvid varandra i mörkret i vattnet och småpratade. Så småningom började samtalet handla om sex och Inger frågade mig om allt möjligt. Hon sa att hon själv var ganska oerfaren, att hon egentligen bara legat med Peter och att hon nog inte var någon vidare älskare.

– Är du bra i sängen? frågade hon och jag skrattade till svar.

– Det får väl andra bedöma.

– Får jag bedöma det?

– Njaa… äh… vad menar du?

– Kan inte du ta och visa mig hur det ska gå till? Jag har aldrig fått orgasm med en kille och jag tror nog att du kan ge mig en.

Jag visste inte vad jag skulle säga eller göra, men plötsligt kände jag hennes mjuka lilla hand som varsamt, lite nervöst, smekte mig över låret. Kuken ställde sig i givakt. Jag vände mig mot henne, smekte henne över magen, vidrörde ena bröstet, gled upp mot halsen, tog tag om hennes nacke, och kysste henne. När hennes hand hittade fram till mitt kön märkte jag hur hon darrade till. Hon log mot mig och såg lite förvånad ut, men så började hon runka mig med långa, mjuka drag. Jag smekte hennes axlar och hals, hennes armar och mage. Jag lät händerna slutas om brösten, smekte först lätt över bröstvårtorna och nöp sedan försiktigt i dem. Jag tog hennes bröst i munnen, sög på dem och lät tungan cirkla kring knopparna. Sedan gled min hand ner mellan hennes ben, särade försiktigt på låren och pressade mot hennes venusberg. Hon stönade till. Jag gned långsamt hennes klitoris och såg i hennes ögon hur hon njöt.

– Vad händer nu då? frågade hon.

– Nu slickar jag dig, svarade jag.

Utan ansträngning lyfte jag upp henne på bassängkanten och hon skrevade brett med benen. Hennes underbara fitta låg öppen för min tunga och med stor njutning skred jag till verket.

Det var antagligen första gången hon blivit ordentligt slickad. Hon vred sig, jämrade sig, klöste mig på ryggen och mumlade mitt namn, allt medan hennes andning blev allt tyngre och snabbare.

– Gud så skönt? Christer! Så skönt!

Jag lät tungan glida hela vägen från hennes rynkiga lilla stjärthål upp till klitoris, jag sög och nafsade på blygdläpparna och stack in tungan långt i henne. Mina händer masserade hennes skinkor, midja och bröst. Efter bara några minuter hörde jag att hon höll på att komma. Nu stönade hon inte längre, utan ropade rakt ut i nattmörkret:

– Gud, Christer! Så skönt! Det går för mig! Det går för mig.

Jag stack in ett finger i vaginan och pressade det runt väggarna. Där inne letade jag efter G-punkten, gned mot slidmynningen samt slickade klittan hårdare och fortare.

Hon kom i en explosionsartad orgasm. Hennes underliv kramade om mina fingrar och floder av salt vätska strömmade ut i min mun och över mitt ansikte.

Hon började skratta, kastade sig om halsen på mig så att vi båda föll ner i vattnet igen och kysste mig i hela ansiktet.

– Gud, skrattade hon, jag hade ingen aning om att det kunde vara så skönt!

Vi plaskade runt i det varma vattnet, gled ifrån varandra, simmade tillsammans igen och möttes rakt över insprutet. Det heta vattnet forsade och bubblade kring våra kroppar.

– Jaha, och vad händer nu då?

– Jag vet inte, sa jag, vill du prova på mig?

Jag slängde mig bakåt och flöt upp till ytan så att kuken stod upp över vattnet.

– Ta den i munnen!

Hon smekte mig över låren och gled in mellan mina ben. Jag höll mig fast i bassängkanten och hon tog tag i min lem och förde den fram till läpparna.

Hon slickade hela huvudet, lät tunga cirkla över hålet och förde slutligen in den i munnen. Med lugna jämna drag började hon suga min stenhårda kuk. Fastän hon var nybörjare var det oerhört skönt och jag njöt av att titta ner på hennes mjuka läppar.

Efter en stund drog jag mig ur hennes grepp, sköt ganska hårdhänt in henne mot sittplasterna, särade bryskt på hennes ben, lyfte låren och stött in i henne.

Hon kved till och spärrade upp ögonen. Utan att låta mig hejdas fortsatte jag knulla henne med hårda, rytmiska stötar. Hon klöste sig fast i mig och slog benen om min rygg.

Vattnet gick i höga vågor och plaskade ut över bassängkanten. Hon stönade och andades hårt och fort. Med min högra hand tog jag ett rejält grepp om hennes spänstiga lilla skinka för att sedan, i en mjuk men plötslig rörelse, föra in mitt långfinger i hennes anus.

Först blev hon förvånad men hon verkade gilla det och pressade stjärten mot mig för at få in ännu mer av fingret.

Jag vände henne runt och ställde henne på alla fyra i vattnet, gned ollonet ett par gånger mot blygdläpparna och körde kuken i henne igen. Min högra hand masserade hennes klitoris och min vänstra höll hennes skinka i ett fast grepp.

Det plaskade högt och vattnet stänkte när jag ökade takten och märkte att hon höll på att komma en gång till. Jag tog tag i hennes korta hår och drog hennes huvud bakåt samtidigt som jag med allt hårdare stötar red in henne ordentligt.

Jag kände sammandragningarna runt kuken och hörde henne ropa, men i samma ögonblick kom även jag. I långa, sköna vågor sprutade jag min sats rakt in i hennes sugande underliv och hon skrek rakt ut så det ekade mellan husväggarna.

Helt utmattade sjönk vi ihop tillsammans i det varma vattnet. Hon såg på mig, skrattade och skakade trött på huvudet.

– Vad du kan knulla, Christer.

Efter någon minuts vila sprang vi över till den stora bassängen och kastade oss raklånga i det iskalla vattnet.

När vi badat färdigt klädde vi på oss och gick hem till mig. Där fortsatte vi knulla och vi slutade inte förrän långt in på nästa dag.

Inger och jag träffas fortfarande med jämna mellanrum och knullar oss halvt till döds. Utan att skryta tror jag att jag lärt henne en hel del. Kanske någon av er får glädje av det en dag.

Läraren

 

Jag tänkte också på att köpa en dildo från Mshopeller kanske en av dessa sexdockor

Jeg havde læst dansk så kunne jeg købe sexlegetøj hos Mshop.