SEXLEKAR MED FAMILJEN FLINTA

The Flintstones XXX – SEXLEKAR MED FAMILJEN FLINTA

Nu får vi återigen bekanta oss med familjen Flinta, men så här har vi aldrig sett dem förut…

Ingenting – inte ens en populär tecknad TV-serie från 60-talet – är heligt för porrmakarna i USA. Så nu har man alltså gjort en porrversion är den gamla serien Familjen Flinta. Det här är visserligen inte första gången som man porrar till Fred och Wilma – förra gången var på 80-talet, då med den kreativa titeln ”2The Flintbones”. Men det här är alltså en helt ny version med dagens heta porrstjärnor i rollerna som producerats av bolaget New Sensations.

Wilma spelas av Hillary Scott och Fred Flinta själv spelas av Peter O´Toole. Betty spelas av Brooke Lee Adams och i rollen som Pebbles ser vi nykomlingen Hayden Winters. Det har lagts ned stort jobb på att få alla karaktärer så porträttlika originalet som möjligt, och man måste säga att man lyckats väldigt bra.

När man startade inspelningen, så hade man ett manus på bara 29 sidor, så det gav möjligheter till improvisationer allt eftersom arbetet fortskred. Handlingen är alltså inte särskilt komplicerad. I stort sett är intrigen följande:

Fred är mitt uppe i en 40-årskris. Han tror att Wilma bedrar honom med en annan man, eftersom hon varit så hemlighetsfull senaste tiden. Sanningen är att Wilma håller på att förbereda en fest till hans födelsedag.

Först ut på plan var Wilma och Betty, det vill säga Hillary och Brooke. Det blev en riktigt het lesbisk scen, och det är tydligt att kemin mellan dessa två damer är fin även på det privata planet.

Efter scenen hinner Brooke precis med en snabb dusch och en ny makeup och nya kläder innan det är dags för hennes andra scen. Nu ska hon bli påsatt av Barney, spelad av Anthony Rosano. Även denna scen går galant, och den snygga ljussättningen gör full rättvisa år Brookes vackra bröst. Hon lyckas få Barney så kåt, att han fortsätter att knulla, trots att han redan släppt sin sats över Brookes rakade fitta.

Så är det äntligen dags för det alla väntat på – Hayden Winters debutscen. Hayden har nyligen fyllt 18 år och är alltså alldeles ny i branschen. Hayden blir tagen av Seth Gamle och hon blir det med besked. Hon kvittrar lyckligt när Seth vräker in kuken bakifrån i henne och när han slutligen kommer, så öppnar hon munnen på vid gavel och tar emot hans sats med en entusiasm som man bara hittar hos nykomlingar i branschen.

Efter denna urladdning tar alla matpaus innan det är dags för dagens sista scen. Det är Hillary som ska upp med Dale DaBone. Det var varit lite tyst omkring Hillary de senaste åren, men här visar hon tydligt att hon inte legat av sig. Efter ett vilt, extatiskt knull släpper Dale sin sats över Hillarys ansikte, som girigt slickar i sig av godsakerna.

Så var det slut på första dagens inspelningar, men man ska hålla på i tre dagar, så man kan nog vara ganska säger på att den färdiga filmen kommer att vara fullmatad med heta sexscener. Det ska verkligen bli intressant och kul att se den färdiga filmen så småningom – den har alla förutsättningar att bli en succé. Eller som Fred skulle säga:

— Yabba Dabba Doo! – sexleksaker från Mshop.se